AVALON MEDIA

.

Internet Marketing

Internet marketing je zahtjevan proces promoviranja, odnosno oglašavanja Vaših proizvoda, usluga, projekata odnosno brenda s ciljem pretvaranja posjetitelja Vaše web lokacije u kupca. Internet marketing  je sve popularniji način oglašavanja za mala, srednja i velika poduzeća, odnosno svih onih koji žele povećati broj svojih klijenata. 

Najveća prednost ovog oblika oglašavanja je ta što možete precizno odrediti željene ciljne skupine, što uvelike snizuje cijenu oglašavanja samim time što oglas ne dolazi do osoba koje to ne zanima. Druga velika prednost ove vrste oglašavanja je daleko niža cijena u odnosu na druge medije. Oglašivač može svakodneno pratiti sve relevantene statistike koje su vezane za njegovu web stranicu odnosno brend. U svakom trenutku možete znati koliko vam se investicija isplati odnosno da li ima zadovoljavajući povrat. Praćenje novih trendova putem internet oglašavanja vrlo je zahtjevan posao i jedan je od ključnih faktora uspješne kampanje.

Management & Marketing →SEO Optimizacija

("Search engine optimization") projekti, koji služe za pozicioniranje web stranica u internet pretraživačima (Google, Yahoo, Bing).

Google AdWords

Plaćeno oglašavanje bazirano na ključnim riječima i oglasima. Prilikom pretrage Vaših ključnih riječi prikazuje se Vaš oglas.

Google Analytics

Navedeni alat nudi veliku količinu podataka o Vašem prometu odnosno o tome tko pregledava Vaše stranice i još puno toga.

Email Marketing

Oblik internetskog marketinga tj. digitalna inačica letaka koji se ubacuju u poštanski sandučić.

Newsletter Management

Svrha newslettera je održavanje kvalitetnih kontakata i omogućuje brzo širenje novosti o Vašem poslovanju.

Promo Video

Omogućuje bržu i moderniju razmjenu informacija putem vodećih web portala i društvenih mreža.

Content Marketing

Predstavlja marketinški sadržaj koji (ako je dobro napravljen) ciljna publika želi vidjeti, aktivno traži i dijeli s drugima.

Community Management

Predstavlja komunikaciju s vašom ciljanom skupinom na društvenim mrežama. Vođenje profila, plasiranje sadržaja.

Social Media Management

Planiranje i priprema nastupa na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja za komuniciranje, praćenje, mjerenje i analiza rezultata.

Crowdfunding Management

Poseban i specifičan (alternativan) oblik prikupljanja financijskih sredstava za započinjanje ili razvoj nekog projekta.

ponuda ispod marketingNaša usluga?

Obratite nam se s Vašim ciljem, a mi ćemo za vas naparavit analizu tržišta, proučiti osobine potencijalnih klijenata, napraviti neobvezujuću ponudu i po potrebi kreirati kampanju.