AVALON MEDIA

.

Google Analytics

Google Analytics je jedan od najmoćnijih alata za praćenje i analizu prometa na Vašim internet stranicama. Navedeni alat nudi veliku količinu podataka o Vašem prometu odnosno o tome tko pregledava Vaše stranice, što traže na tim stranicama, kako dolaze do Vaših stranica i još puno toga. Svako poslovanje kojemu je cilj uspjeh na internetu treba koristiti Google Analytics.

Analiza prometa:

Analiza prometa Vaše internet stranice je najbitnija stavka u pronalaženju pravog puta do uspjeha. Uz podatke koji se mogu izvući iz alata kao što je Google Analytics, možete odrediti točnu putanju Vašeg poslovanja, kako bi postigli najviše u najkraćem mogućem roku. 

Pružamo kompletnu uslugu Google Analytics instalacije i konfiguracije. Kako za standardne (informativne) web stranice, tako i za e-commerce web stranice. Pomoći ćemo Vam podesiti ciljeve, filtere i tokove (eng. funnels), kao i pomoći u rješavanju bilo kakvih problema sa instalacijom Google Analyticsa.

 

Izvješća Google Analitike?

 • broj posjeta Vaše internet stranice
 • popis lokacija s kojih dolazi Vaš promet
 • izračun vremena zadržavanja Vaših posjetitelja
 • popis ključnih riječi pomoću kojih su došli do Vaše stranice
 • kako ostvarujete Vaše unaprijed definrane ciljeve
 • mnoštvo korisnih naprednih izvješća

Što Vam sve Google Analitika može reći?

Tko i kada posjećuje Vašu internet stranicu!

Tko su ti ljudi koji dolaze na moju stranicu? Otkuda i kada dolaze? Koliko imaju godina? Sigurni smo da biste željeli znati.

Što rade posjetitelji na Vašoj internet stranici?

Doznajte kako se kreću posjetitelji jednom kada stignu na Vašu stranicu, da li kupuju, da li se pretplaćuju, da li im je zanimljiv Vaš sadržaj. Da li ostaju tu dugo ili odmah odlaze. Mi ćemo Vam pomoći da ih zadržite što duže, da ih pretvorite u aktivne posjetitelje koji donose profit.

S kojih internet stranica dolazi promet?

Saznajte koje Vam stranice šalju najviše prometa. Da li netko dolazi direktno na Vašu stranicu ili preko nekog drugog portala. Da li su društvene mreže zaslužne za Vaš promet ili je to jednostavno promet koji ste sami kupili npr. preko Google Adwords-a ili drugih servisa.

Kolika je uspješnost Vaših marketinških inicijativa?

Od svih marketinških inicijativa koje ste poduzeli koje su najučinkovitije? Saznajte da li postoje ikakve prepreke i problemi koje trebate riješti da bi postigli uspjeh.

Sve o Vašoj internet stranici s tehničke i korisničke strane!

Doznajte da li su Vaše stranice prijateljski nastrojene prema posjetiteljima, ali i prema internet tražilicama. Koliko je potrebno da pretvorite posjetitelja u klijenta. Testirajte sve, od brzine učitavanja stranica, veličine teksta, boja, do slika, videa, cijena i još puno toga. Ne prepustite ništa slučaju.

Koji su Vaši proizvodi i usluge najuspješniji?

Ukoliko imate webshop ili prodajete neke usluge možete postaviti e-commerce opciju kako bi pratili koji su Vam proizvodi i usluge najprodavaniji odnosno najuspješniji. Pratite sve transakcije, njihovu količinu, prihode, prosječnu vrijednost te vrijeme i dane kada te konverzije nastaju. 

Naša ponuda!

Pružamo kompletnu uslugu Google Analytics instalacije i konfiguracije. Kako za standardne (informativne) web stranice, tako i za e-commerce web stranice. Pomoći ćemo Vam podesiti ciljeve, filtere i tokove (eng. funnels), kao i pomoći u rješavanju bilo kakvih problema sa instalacijom Google Analyticsa. Ono što je i najvažnije, pomoći ćemo vam interpretirati podatke i identificirati ključne pokazatelje uspješnosti (KPI – Key Performance Indicators) relevantne za Vaše poslovanje.

Pojedine stavke naše ponude?

 • Google Analytics implementacija
 • Google Analytics konfiguracija
 • Definiranje ciljeva i ključnih pokazatelja uspješnosti (KPI)
 • Analiza podataka
 • Izvještaji temeljeni na potrebama i ciljevima klijenta
 • Praćenje marketinških kampanja
 • Integracija prodaje na e-commerce web stranicama