AVALON MEDIA

.

Izrada Promotivnog Videa

Prednost promotivnog videa koji se nakon izrade postavlja npr. na "YouTube" je višestruka, jer omogućuje brzu razmjenu informacija putem vodećih web portala i društvenih mreža. Ova informacija u skladu s tim ima brži, jednostavniji i moderniji pristup Vašim krajnjim korisnicima i klijentima, kako već onim postojećima tako i onim budućim.

Još jedna velika prednost promotivnog videa je što današnji klijenti ili kupci dobivaju izravne vizualne informacije o Vašoj tvrtci, proizvodu ili usluzi, te se tako ne zamaraju a i ne troše svoje vrijeme provodeči čitajući opsežne i ponekad iscrpljujuće tekstove o Vašim proizvodima i uslugama.

Tradicionalni načini oglašavanja poput tv reklama ili oglašavanja u časopisima već danas postaju prošlost, a budućnost promoviranja proizvoda vrlo je jasna- to je WEB VIDEO MARKETING! Jednom snimljeni promotivni video ostaje na internetu koliko Vi to želite. Video marketing uspješno se primjenjuje u raznim poslovnim područjima. Zahvaljujući relativno niskoj cijeni izrade i širokom izboru virtualnih mjesta na kojim promotivni video može biti postavljen, video marketing postaje najbolji promidžbeni alat Vašeg poslovanja.