AVALON MEDIA

.

SEO Optimizacija

Želite da Vaša web stranica bude među prvim rezultatima pretraživanja na Googlu? Želite saznati zašto pronalazite konkurente, a ne možete pronaći svoju web stranicu za pojam koji upisuju Vaši potencijalni kupci? Dopustite da Vam pomognemo da i Vi počnete koristiti blagodati najjačeg besplatnog marketinga. 

Optimizacija za tražilice je kontinuirani proces u kojem određenim tehnikama poboljšavamo Vašu poziciju na tražilicama. Znamo da je uspješnost web stranice određena prodajom Vaših proizvoda, a prodaje nema bez posjetitelja. Posjećenost ćete najlakše i najefikasnije povećati dobrom pozicijom na Googlu i ostalim globalnim pretraživačima.

Prema istraživanjima najbolji omjer broja posjetitelja i broja prodanih proizvoda daju baš takozvani organski posjetitelji, odnosno posjetitelji koji su Vas pronašli preko Googla. Ako se nalazite na prvim pozicijama za određenu ključnu riječ koju pretražuju Vaši potencijalni kupci svakodnevno ćete POTPUNO BESPLATNO dobivati nove klijente. Dajte priliku Vašim potencijalnim kupcima da Vas pronađu preko tražilica tako što prepustite stručnjacima da optimiziraju Vašu web stranicu za pretraživače i omoguće da bude na PRVOJ STRANICI GOOGLA.

 

Isplativost SEO optimizacije?

SEO optimizacija je isplativa kratkoročno i dugoročno, jer osim što se kvalitetnim SEO projektom relativno brzo penjete na tražilicama, tako se i pojmovi za koje ste optimizirani konstantno penju. Najčešće se koristi do 5-6 ključnih pojmova prema kojima se bazira optimizacija. Prilikom optimizacije pojma koji se češće koristi i koji ima općenitije ključne riječi, potrebno je nešto više vremena da bi se postigla željena pozicija na tražilicama, ali kako je navedeno, svaki SEO projekt je isplativ na kratke, ali i na duge staze. Svaki SEO projekt je dugotrajan proces koji zavisi od mnoštva parametara da bi se mogao i napraviti i odraditi za kratko vrijeme. Kada uspijemo prodati samo nekoliko proizvoda ili usluga putem weba cijeli SEO projekt je praktički isplaćen i uloženo se odmah vraća, ROI (return of investment). Za optimizaciju stranice (on-site i off-site) potrebno je oko mjesec dana, dok je za izgradnju kvalitetnih back-linkova potrebno i do godine dana.

Usluga SEO optimizacije obuhvaća:

  • razvoj ciljeva i strategije
  • istraživanje ključnih riječi (keyword research)
  • tehnička SEO revizija
  • on-site SEO
  • off-site SEO
  • praćenje i izvještaji