AVALON MEDIA

.

Izrada Web Stranica

Zašto Web Stranica?

Danas je neophodno biti online, odnosno prisutan na internetu. Internet je danas jedan od najvažnijih alata promocije, a web stranice bi trebale biti ogledalo poduzeća. Web stranica je prvi dojam koji će Vaši budući potencijalni klijenti steći o Vašoj tvrtki, poslovnom projektu, proizvodu ili usluzi.

Kada potrošači žele informacije o tvrtki, osobi, kada su u potrazi za poslom, oni ne kupuju žute oglasnike, ne kopaju po starim novinama, ne kucaju na vrata Vašeg ureda ili trgovine kako bi provjerili tko ste Vi i s čime se bavite. Kupci danas istražuju putem interneta, vjeruju informacijama koje tamo pronalaze. Važno je biti prisutan, no još je važnije predstaviti se u najboljem mogućem svjetlu.

Možemo slobodno reći, da su web stranice ogledalo svake tvrtke, Vaš pouzdani djelatnik koji je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu na raspolaganju potencijalnim kupcima i korisnicima proizvoda i usluga Vaše tvrtke.

 

 

Važnost vizualnog identiteta? 

Često se susrećemo sa situacijom da poduzetnik koji je otvorio svoju novu tvrtku, želi iz početka kreirati njen vizualni identitet, ali vrlo često se dogodi i da korisnik niti nakon nekoliko godina poslovanja i dalje nije to učinio na profesionalnoj (pristojnijoj) razini. Razlozi za loš vizualni identitet su višestruki, jedan od njih je nedostatak percepcije o važnosti vizualnog identiteta u poslovanju (razmišljanje da ima mali, nebitan učinak i da je samo popratna "oprema" u poslovanju). Često se radi i o tome da vlasnik tvrtke nije spreman uložiti sredstva u kvalitetniju vizualnu prezentaciju, zbog toga što smatra da se to ne isplati ili smatra da bi to iziskivalo velike troškove. Treba znati da je vizualni identitet, jedna od najbitnijih stvari kod marketinga i prezentacije prema potencijalnim kupcima proizvoda i usluga, ali i poslovnim partnerima.

Paketi u Ponudi →Web Paket "Start"

Prezentacijske web stranice Vaš su uvod u svijet internet poslovanja. Važno je biti prisutan i predstaviti se u najboljem mogućem svjetlu.

Web Paket "Business"

Izvrsno rješenje ako se bavite apartmanskim poslovima ili ste vlasnik bilo koje veće napredne razvojne tvrtke, neovisno o djelatnosti.

Web Paket "Premium"

Kompleksni aplikativni sustavi i rješenja kao što su: Booking Sustav, Sustav Za Promet Nekretninama, Sustav Online Oglasnika.

Web Paket "Internet Trgovina"

Poslovno aplikativno rješenje, izrađeno u obliku internet stranice koje Vam omogućava relativno jeftino i efikasno poslovanje.

ponuda ispodNaša usluga?

Izrada web stranica je proces u kojem iz web dizajna ručnim kodiranjem nastaju gotove web stranice. Iz dizajna stranica koji je prethodno napravljen, izrađujemo optimizirane stranice koristeći najnovije tehnologije izrade i poštujući tekuće web standarde. Web stranice koje kreiramo prilagođene su raznim web preglednicima, a sadržaj je osmišljen kako bi bio dostupan svim tipologijama korisnika te svim vrstama uređaja. S vama ćemo razraditi sve detalje – što želite poručiti, koje su vaše ideje, na koji se način želite predstaviti klijentima i partnerima i naravno koliko želite uložiti i koliko je doista potrebno kako biste postigli željeni cilj.