AVALON MEDIA

.

Redizajn Web Stranica

Redizajn internet stranice udahnuti će novi život postojećoj web stranici i donijeti snažan poslovni zamah privlačeći nove zainteresirane posjetitelje.

Redizajn web stranice može podrazumijevati veće ili manje zahvate na postojećoj web stranici, a neki pod tim podrazumijevaju i izradu nove web stranice (sa zadržavanjem većine sadržaja i strukture). 
Redizajn web stranice može obuhvaćati razne zahvate na području grafičkog oblikovanja, na području CSS oblikovanja, skriptnih jezika i dr., zahvate na strukturi i razmještaju elemenata kao što su izbornici i dr. 
U svakom slučaju redizajn podrazumijeva zadržavanje postojeće koncepcije, strukture i sadržaja u barem osnovnom obliku. U protivnom redizajn prerasta u čistu izradu novih web stranica (iz početka). 

Redizajn je u svakom slučaju važan i postoje razne preporuke o poželjnom i učestalom redizajniranju. Iz našeg iskustva možemo reći da redizajn treba imati ulogu "ušminkavanja" web stranice do one točke kad su tehnologija i web standardi toliko uznapredovali da se mora pristupiti izradi nove web stranice.